Avantajele francizatului

Afacere la cheie

✔ Cedarea Know-How-ului (Manual Operational). Aveti la indemana utilitatea. Toate elementele oferite, inclusiv materialele scrise, cuprind conceptele manageriale, de marketing, de filozofie si psihologie a clientului, etc, cuprinse in manualul operational, sintetizate exact, clar, simplu si la obiect.

✔ Dreptul de utilizare a brandului Banca de Joburi.

✔ Consultanta cu specialistii nostri pana in ziua deschiderii (intrebari, lamuriri pe baza materialelor inmanate) la sediul nostru sau prin telefon, email, video conferinta Skype.

✔ Sprijin informational pentru obtinerea actelor de acreditare a activitatii.

✔ Consultanta specifica la sediul francizatului, cand firma devine operationala (gratuit).

✔ Toate materialele de care este nevoie pentru desfasurarea activitatii.

✔ Toate actele juridice necesare desfasurarii activitatii + sprijin juridic pentru intocmirea actelor necesare in diverse cazuri.

✔ Pregatirea teoretica a personalului francizatului (gratuit, timp de 5 zile).

✔ Evaluarea periodica a performantelor personalului francizatului.

✔ Pregatirea persoanei desemnate sa conduca activitatea in unitatea francizata (oferirea de consultanta gratuita in vederea inceperii si desfasurarii activitatii in spiritul legilor care guverneaza activitatea agentiilor de mediere a fortei de munca).

✔ Asigurarea unui control total asupra firmei si angajatilor proprii. Activitatea fiind organizata in etape diferentiate si precise, permite angajatilor sa lucreze exact si corect din prima zi, iar patronului sa-i controleze.

✔ Site web profesional, cu interfata de administrare + platforma software integrata (gestionarea candidaţilor, gestionarea CV-urilor, gestionarea joburilor vacante, sistem de moderare cu privilegii diferentiate pe fiecare angajat, sistem de facturare si monitorizare a platilor integrat, etc.).

✔ Furnizarea tuturor proiectelor de recrutare ale francizorului in reteaua de franciza, astfel incat francizatii sa poata avea proiecte de recrutare din prima zi de activitate.

✔ Dreptul francizatului sa initieze proiecte de recrutare proprii.

✔ Durata scurta de pregatire si demarare a afacerii (practic in 2 saptamani puteti incepe sa aveti primele castiguri).

✔ Monitorizare permanenta din partea francizorului in vederea imbunatatirii performantelor, rezolvarii chestiunilor juridice, evaluarii performantelor francizatilor si a personalului acestora, pregatirii periodice a personalului francizatilor etc.

✔ Sustinerea periodica a sesiunilor de intalniri cu toti francizatii cu scopul imbunatatirii performantelor retelei, a modului de lucru, a discutarii proiectelor noi de recrutare etc.

✔ Negocierea avantajoasa, in numele intregii retele, a pachetelor de publicitate. 

✔ Furnizarea periodica de analize, cercetari, sondaje si prognoze in domeniul resurselor umane. Oferim, de asemenea, asistenta juridica, tehnica si de optimizare a procesului de lucru in cadrul unitatilor francizate.

✔ Invitarea la intalnirile nationale si internationale la care participa Banca de Joburi.

✔ Vizite ale echipei de specialisti la locatia francizatului, atat la initiativa francizorului, cat si la cererea francizatului in vederea optimizarii activitatii francizatului.