Castiga bani alaturi de noi

Prin programul de afiliere Banca de Joburi poti castiga bani rapid!

Alatura-te retelei noastre de colaboratori. Daca doresti sa iti rotunjesti veniturile poti deveni afiliat Banca de Joburi. Sarcina ta este sa ne recomanzi serviciile persoanelor pe care le cunosti si care sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Castigul este sub forma unui comision, in valoare de 15% din tariful platit de fiecare candidat recomandat de tine, care pleaca la munca in strainatate prin compania noastra. 

Pasi de urmat:

1. Ne contactezi in vederea semnarii unui contract de comision, prin care stabilim termenii si baza legala a colaborarii noastre, precum si comisionul tau.
2. Iti incepi activitatea de promovare, recomandandu-ne tuturor celor interesati de plecarea la munca in strainatate. Ca sa iti fie mai usoara munca, oferim candidatilor tai 10% reducere din taxa de mediere, daca ne mentioneaza numele tau complet.
3. Candidatii inscrisi la noi care ne-au comunicat numele tau complet primesc 10% reducere din taxa de mediere, apoi sunt introdusi intro evidenta separata pentru calculul remuneratiei tale..
3. Candidatii semneaza oferta de munca si pleaca in strainatate.
4. Noi iti achitam comisionul, numerar sau prin transfer bancar, in functie de cum preferi.

Pentru mai multe informatii despre reteaua de afiliere si conditiile aderarii, te rugam sa ne contactezi telefonic sau completeaza formularul de contact.