Plata serviciilor

1. Pentru medierea unui contract de munca / contract comercial / de studii / de schimb cultural, candidatul trebuie sa achite urmatoarele tarife: 

A. Tarif de evaluare si procesare a dosarului de inscriere.
Tariful de evaluare si procesare a dosarului de inscriere este platit de candidati la momentul inscrierii, pentru serviciile de evaluare pe care le face consultantul in stabilirea indeplinirii conditiilor de eligibilitate si pentru serviciile de procesare electronica a tuturor documentelor ce urmeaza sa fie trimise catre angajatorii din strainatate. 
Acest tarif, de regula, este stabilit intre 360 - 550 lei, in functie de complexitatea cazului. 

B. Tariful de mediere. 
In majoritatea cazurilor nu se plateste tarif de mediere. Totusi, in rare cazuri, pe anumite proiecte de recrutare, tariful de mediere este platit de candidati pentru intermedierea unui loc de munca pus la dispozitie de catre angajatorii din strainatate. Acest tarif de mediere difera in functie de oferta de munca care si-o doreste candidatul. Toate tarifele de mediere sunt mentionate la fiecare oferta de munca in parte. 

2. Pentru furnizarea serviciilor de consultanta, candidatul trebuie sa achite urmatorul tarif: 

Tarif de consultanta. 
Tariful de consultanta este platit de candidati pentru consultanta oferita in vederea transmiterii cunostintelor despre legislatia muncii pe piata internationala, pentru pregatirea candidatului in vederea stabilirii interviurilor de angajare si pentru implementarea metodelor de identificare a joburilor care li se potrivesc pentru a le creste considerabil viteza de angajare. Acest tarif incepe de la 300 lei si poate sa creasca in functie de complexitatea consultantei oferite. 

Click aici sa te intorci la pagina initiala.